Go to content Go to search
slaapkamer met witte pvc vloer van Quick-Step

Een witte pvc vloer

De perfecte vloer voor jouw kamer

Een pvc vloer wit is de ideale basis voor jouw kamer. De witte kleur van deze vloer zorgt voor licht en sfeer in je kamer. Bovendien is wit goed te combineren met welke andere kleur of materiaal dan ook. Wat je voorkeuren ook zijn, bij Quick-Step vind je alles wat je nodig hebt om je kamer naar jouw wensen vorm te geven.

Een witte pvc vloer van Quick-Step heeft een natuurlijk design dat levensecht lijkt

Ben jij op zoek naar een stijlvolle vloer, maar ook een met een natuurlijke uitstraling? Bij Quick-Step vind je altijd de wit pvc vloer die je zocht. Bekijk de verschillende kleurtinten om te zien welke pvc vloer wit jou het meeste aanspreekt. Onze witte pvc vloeren zijn beschikbaar in vele designs en stijlen waardoor er altijd een match te vinden is. Met een witte pvc vloer van Quick-Step voeg je stijl en sfeer toe aan je woning waar je vele jaren plezier aan zal hebben.

woonkamer met witte pvc vloer van Quick-Step

Onze witte pvc vloer is beschikbaar met een steenlook wat deze vloer zeer geschikt maakt voor een modern en strakke inrichting. De vloer is beschikbaar met grote en kleine tegelpatronen. Met deze vloer zorg je niet alleen voor een luxueuze uitstraling, je haalt er ook een stukje natuur mee in huis. Dat zorgt voor ruimtelijkheid en rust in je woning waar je eindeloos van zult genieten.

Bekijk ons aanbod van PVC in steenlook

thuiskantoor met een witte pvc vloer van Quick-Step

Wist jij dat je ook een witte pvc vloer met een natuurlijke houtlook kunt krijgen? Het ontwerp van deze vloer is zeer natuurgetrouw. Dat zorgt voor een sfeervolle, landelijke uitstraling waarmee je het beste van alle opties combineert: een vloer die comfortabel aanvoelt, een stijlvolle look heeft en die jarenlang goed blijft. Bovendien is deze vloer ook goed te combineren met vloerverwarming.

Bekijk ons aanbod van PVC in houtlook

Bekijk hier onze pvc vloer wit

badkamer met een witte pvc vloer van Quick-Step

De witte pvc vloer is waterdicht en eenvoudig te onderhouden

De Quick-Step pvc vloer wit is niet alleen een stijlvolle vloer voor je woning, het is ook een functionele vloer. Het pvc is namelijk waterbestendig waardoor deze vele jaren als nieuw zal blijven zelfs na langdurig intensief gebruik. Vocht krijgt geen grip op je vloer, dus je hoeft niet bang te zijn voor opstaande randen, muffe geuren of gezwollen vloeren. Hierdoor is een witte pvc vloer ook heel geschikt voor je badkamer, gang of keuken. Valt er een keer iets op de vloer, dan hoef je niet bang te zijn dat dit blijvende vlekken of krassen veroorzaakt. Vlekken verwijder je met een veeg met een vochtige doek of dweil.

Je kunt je witte pvc vloer zelf installeren

Wist je dat je jouw witte pvc vloer zelf kunt installeren? Alle vloeren zijn voorzien van heldere instructies waardoor je zelf een strakke vloer kunt leggen. Quick-Step vloeren hebben een uniek Uniclic- en Uniclic Multifit-systeem waardoor je vloer in een handomdraai goed gelegd kan worden. Je hebt maar weinig kluservaring nodig om een strakke vloer te leggen. Laat je het werk liever over aan een specialist? Doe dan een beroep op een Master Installer die de klus voor je kan uitvoeren.

woonkamer met een witte pvc vloer van Quick-Step

Pvc vloer wit: de vloer die langdurig als nieuw blijft en weinig onderhoud nodig heeft

Je wilt je vloer natuurlijk het liefst zo lang mogelijk in nieuwstaat houden. Kies je voor een wit pvc vloer van Quick-Step dan kies je voor een vloer die langdurig goed blijft, zelfs na jaren intensief gebruik. Een witte pvc vloer heeft maar weinig onderhoud nodig; een vochtig doekje in combinatie met het Quick-Step-reinigingsmiddel is voldoende om vlekken snel weg te halen. Dit schoonmaakmiddel laat geen residu achter waardoor je vloer in een veeg er weer zal uitzien alsof je het gisteren gelegd hebt.