Go to content Go to search
zwarte vinylvloer in een woonkamer

Zwarte pvc vloeren

Een zwarte pvc vloer is met alle kleuren te combineren

Zoek jij een goede basis voor jouw kamer? Kies dan voor een van onze zwarte pvc vloeren. Een zwarte pvc vloer is niet alleen een mooie basis voor jouw ruimte, het is ook een functionele keuze. De vloer zal er na vele jaren intensief gebruik nog altijd als nieuw uitzien. Bovendien is de zwarte vloer goed te combineren met welke andere kleur of materiaal dan ook want alle kleuren matchen met zwart, ideaal wanneer je met kleurcontrasten wilt werken in je kamer.

Een zwarte pvc vloer met een natuurlijke uitstraling

Als je een stijlvol geheel van je interieur wilt maken, is een zwarte pvc vloer van Quick-Step alles wat je nodig hebt. Onze vloeren zijn geïnspireerd op de natuur wat te zien is aan het levensechte ontwerp van de vloer. De leistenen vloeren zijn bijna niet van echt steen te onderscheiden. Zo krijg je een strakke, natuurlijke vloer die perfect tot zijn recht komt in jouw woning. Bovendien voelt de vloer natuurlijk en comfortabel aan. Wist je dat de tegelgrootte van Quick-Step zwarte pvc vloeren ook invloed kunnen hebben op de uitstraling van je interieur?

zwarte vinylvloer in een badkamer

Grote tegels van Quick-Step zwarte pvc vloeren zijn de perfecte keus voor grotere oppervlaktes omdat ze een gevoel van ruimtelijkheid creëren met een vleugje eenvoud.

Bekijk ons aanbod van grote tegels

zwarte vinylvloer in een badkamer

Wij raden kleine tegels aan voor kleine kamers omdat je hiermee gevoelsmatig een ruimtelijk effect tot stand brengt.

Bekijk ons aanbod van kleine tegels

Bekijk hier al onze zwarte pvc vloeren

 • Zwarte leisteen

  • PVC
  • Oro base
  • AVSTT40035
  • Nieuw

  Black slate

  • PVC
  • Blush
  • SGTC20304
zwarte vinylvloer in een gang

Zwarte pvc vloeren van Quick-Step zijn 100% waterdicht voor optimale duurzaamheid

De premium zwarte pvc vloeren van Quick-Step zijn niet alleen elegant en comfortabel, ze zijn ook nog eens zeer duurzaam. De zwarte pvc vloer is waterafstotend waardoor vocht geen schade kan toebrengen aan je vloer. Dat maakt deze zwarte pvc vloer ook zeer geschikt voor vochtige ruimtes zoals je hal, je badkamer of je keuken. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je vloer door vocht zal opzwellen of opstaande randen zal krijgen. Maak je een keer een vlek, dan kun je deze eenvoudig verwijderen met het speciale Quick-Step-reinigingsmiddel. Hierdoor ziet jouw vloer er altijd uit alsof hij gisteren geïnstalleerd is.

Een zwarte pvc vloer is eenvoudig te installeren

Het installeren van je zwarte pvc vloeren is nu eenvoudiger dan ooit. Je kunt hierdoor eenvoudig kosten besparen want je kunt zelf je Quick-Step vloer leggen. Dankzij het handige Uniclic (multifit) systeem is het installeren van je vloer eenvoudig en snel te doen. Het enige wat je hoeft te doen, is de instructies even goed doornemen en ze opvolgen. Zorg voor een schone en goede ondergrond, als je kiest voor een zwevende/ niet-gelijmde installatie en leg je zwarte pvc vloer. Verder heb je enkel het juiste gereedschap en wat doe-het-zelf-evaring nodig voor een strakke afwerking. Vergeet niet om de accessoires te bekijken zoals bijpassende plinten en de juiste kit.

zwarte vinylvloer in een woonkamer

Je Quick-Step zwarte pvc vloer heeft nauwelijks onderhoud nodig

Elegantie, veelzijdigheid en functionaliteit zijn niet de enige redenen om voor een Quick-Step pvc vloer te kiezen. Onze zwarte pvc vloeren zijn namelijk ook eenvoudig te onderhouden. De vloer is eenvoudig schoon te maken met een vochtige dweil of doek; met een paar vegen ziet hij er weer als nieuw uit. Gebruik je het speciale Quick-Step-reinigingsmiddel dan weet je zeker dat er geen restlaag achterblijft. Een vloer schoonmaken was nog nooit zo eenvoudig.