Go to content Go to search
Grijze pvc vloeren van Quick-Step in een woonkamer

Grijze Pvc vloeren

Een grijze Pvc vloer van Quick-Step is alles wat je kamer nodig heeft

Als je een vloer zoekt die duurzaam, eenvoudig te installeren en sfeervol is, dan is een grijze Pvc vloer van Quick-Step alles wat je nodig hebt. Ontdek het ruime aanbod aan mogelijkheden en kies de vloer die alles heeft wat jij zoekt. Wij bieden lichte en donkere kleurvariaties aan waardoor je altijd de vloer kunt vinden die naadloos bij jouw interieur aansluit.

Wist jij dat grijze Pvc vloeren zorgen voor een stijlvolle look?

Zoek jij een stijlvolle vloer voor jouw huis? Kijk dan eens naar onze grijze Pvc vloeren! Deze vloeren zijn niet alleen in een breed kleurenpalet beschikbaar, maar in tal van prachtige designs. Wat dacht je van natuurgetrouwe designs voor een natuurlijke uitstraling?

Grijze pvc tegelvloeren van Quick-Step in een keuken

Grijze Pvc vloeren met een natuurlijke steen look design zorgen voor een gevoel van ruimtelijkheid en eenheid. In ieder strak en modern interieur zullen deze hoogwaardige grijze Pvc vloeren steen een heuse blikvanger zijn.

Bekijk onze grijze Pvc vloeren met steen look

Grijze pvc vloeren van Quick-Step in een keuken

Donkergrijze Pvc vloeren met een natuurlijke houtlook passen perfect in een klassiek interieur met een eigentijds accent. Deze vloeren zorgen voor een harmonieuze samenhang in de ruimte en bieden een ideale basis voor ieder interieur.

Bekijk onze grijze Pvc vloeren met houtlook

Ontdek hier al onze grijze Pvc vloeren

Lichtgrijze pvc tegelvloeren van Quick-Step in een gang

Pvc vloeren grijs: een perfecte combinatie van stijl en functionaliteit

Een licht Pvc vloer grijs van Quick-Step staat niet alleen garant voor een jarenlange stijlvolle uitstraling, maar het is ook een functionele vloer. De vloer is goed bestand tegen vocht. Maak je vlekken op je vloer dan is dat geen reden tot paniek, want de vloer is 100% waterbestendig. Pvc vloeren zijn daarom uitermate geschikt voor bijvoorbeeld de keuken, de hal of de badkamer. De vloer heeft weinig onderhoud nodig en je kunt hem eenvoudig schoonmaken een vochtige dweil. Zo blijft je vloer er als nieuw uitzien, zelfs na vele jaren intensief gebruik.

Grijze Pvc vloeren: zachte en geluidsabsorberende vloeren

Kies je voor een Pvc vloer grijs van Quick-Step, dan kies je voor gebruiksgemak. De vloeren zijn van hoge kwaliteit en dat merk je wanneer je meteen: de vloer voelt zacht aan waardoor je er prettig op kunt lopen. Heb je eenmaal op deze vloer gewandeld, dan wil je nooit meer iets anders. Sterker nog: dat hoeft ook niet want de vloer gaat vele jaren mee. De vloer is geruisloos, dat zorgt voor meer rust in de kamer en meer stilte in huis.

Donkergrijze pvc vloeren van Quick-Step in een kinderkamer

Grijze Pvc vloeren zijn eenvoudig te installeren

Grijze Pvc vloeren van Quick-Step zijn niet alleen een stijlvolle keus voor je kamer, maar ook een praktische. Het Pvc is namelijk eenvoudig te installeren dankzij het Uniclic en Uniclic Multifit systeem. Dat maakt het leggen van een Pvc-vloer heel eenvoudig. In een handomdraai kun je een professionele vloer leggen, je hoeft dus niet bang te zijn voor hoge installatiekosten. Lees de instructies even goed door, zorg dat je de juiste gereedschappen hebt en dan kun je zelf een heel strakke vloer installeren.

Uw Pvc vloer grijs is eenvoudig schoon te maken, gemakkelijk als nieuw te houden

Het onderhoud van je grijze Pvc vloeren is uiterst eenvoudig. Het enige wat je moet doen, is nu en dan even stofzuigen en vervolgens een vochtige dweil of microvezeldoek over je vloer halen. Hierna is de vloer niet alleen weer schoon, hij ziet er ook weer als nieuw uit. Quick-Step biedt een speciaal reinigingsmiddel dat je vloer in topkwaliteit houdt en dat geen residu achterlaat. Dit middel kan gebruikt worden met heel weinig water. Bovendien zijn de naden van onze Alpha Vinyl vloeren voorzien van een HydroSeal Coating waardoor hier geen water in de voegen kan kruipen. Een vloer schoonmaken is zelden zo eenvoudig!