De perfecte vloer vinden

Het kan soms lastig zijn om uit het uitgebreide aanbod aan vloeren een vloer te vinden die perfect bij je wensen aansluit en binnen je budget past. Maar geen zorgen… We hebben eenvoudige online tools ontwikkeld die de zoektocht naar de perfecte vloer vereenvoudigen… en je helpen die ideale vloer te vinden. Ben je er klaar voor?

Vind je favoriete vloer

Vind je favoriete vloer
ONTDEK HET HIER >

Welke vloer sluit het best aan bij je kamer en stijl? In drie eenvoudige stappen maakt de FloorExplorer een inspirerend moodboard voor je met vloeren die bij je wensen en je persoonlijkheid aansluiten.

Een levensecht voorbeeld

Een levensecht voorbeeld bekijken
VOORBEELDEN BEKIJKEN >

Heb je een selectie gemaakt van je favoriete vloeren? Mooi! Nu is het tijd om ze in een levensechte omgeving te bekijken of in je eigen interieur op basis van een foto die je hebt geüpload. Dankzij de zeer realistische voorbeelden in de RoomViewer tool wordt het een stuk eenvoudiger om een keuze te maken.

Naast elkaar vergelijken

Naast elkaar vergelijken
VERGELIJKEN >

Vind je het lastig om de overeenkomsten en de verschillen tussen de vloeren te bepalen? Geen paniek! Je kunt maximaal drie vloeren aan de Vloervergelijking toevoegen voor een overzichtelijke vergelijking waarbij de verschillende dessins, technische specificaties en andere eigenschappen ‘naast elkaar worden gezet. De perfecte vloer vinden was nog nooit zo eenvoudig…