Majestic-laminaatvloeren

Extrabrede en extralange laminaatplanken

Wil je je interieur net dat ietsje meer geven zodat alles beter tot zijn recht komt en exclusiever oogt? De nieuwe Majestic-collectie van Quick-Step maakt je dromen waar. Dankzij de extrabrede en extralange planken dompelt de Majestic-vloer jouw woning meteen onder in een luxueuze sfeer.

Zorg voor een groots effect met de Majestic-laminaatvloer

Een nieuwe dimensie in luxe

Til de luxueuze en ruime uitstraling van je interieur naar een hoger niveau dankzij de breedste en langste laminaatplanken die Quick-Step ooit produceerde. De planken van Majestic-vloeren zorgen ongetwijfeld voor een groots effect: ze hebben natuurgetrouwe kleuren en texturen en zijn bovendien zeer waterbestendig. Dit alles wordt gecombineerd met een indrukwekkend formaat van 2,05 m x 24 cm dat jouw interieur nieuw leven inblaast.

Ontdek alle 'Majestic' vloeren

Waarom je helemaal weg zal zijn van Majestic-laminaatvloeren ...

Quick-Step Majestic Laminaatvloeren, extra brede en extra lange planken

Extrabrede en extralange planken

De zeer brede, luxueus ogende lange planken (205 cm x 24 cm) geven je woning een ongezien ruimtelijk effect.

Quick-Step Majestic Laminaatvloeren, zeer waterbestendig

Zeer waterbestendig 

Omdat de Majestic-vloeren zijn behandeld met een unieke, waterafstotende HydroSeal-coating, bieden ze een optimale waterbestendigheid. De perfecte keuze dus voor keukens en badkamers.

Quick-Step Majestic laminaatvloeren, echt authentieke indruk

Echt authentieke indruk 

Bij de Majestic-collectie ligt de nadruk op de typische structuren en authentieke groeven van echt hout zodat we de mooiste laminaatvloeren ter wereld konden creëren.

Majestic laminaatvloeren: perfect natuurlijke look

Majestic laminaatvloeren: uiterst krasbestendig

Majestic laminaatvloeren: uiterst waterbestendig

Majestic laminaatvloeren: extra lang en extra breed

Ontdek de volledige 'Majestic'-collectie:

Tien trendy kleuren zodat jij je verbeelding de vrije loop kan laten. De Majestic-collectie zorgt voor de perfecte aanvulling in elke ruimte.

RoomViewer' starten >

Vloerstalen tijdelijk onbeschikbaar

Vanwege de COVID-19 (Coronavirus) uitbraak en de preventieve maatregelen die we momenteel nemen, zal het tot nader order niet mogelijk zijn om vloerstalen te bestellen.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met je Quick-Step-contactpersoon of een bericht sturen via het contactformulier.