Quick-Step PVC-vloeren: ons streven naar kwaliteit

De bewezen kwaliteit van onze vinyl vloeren is het resultaat van tientallen jaren onderzoek en expertise op het gebied van vloeren. We combineren waterafstotende technologie met onze revolutionaire Stain and Scratch Guard oppervlakte oplossingen om ultieme bescherming te bieden. Zo zorgen we ervoor dat je PVC-vloer de drukte van het dagelijks leven aan kan - dag in dag uit, nog jaren lang.

Hoe wij plezier op lange termijn kunnen garanderen

Kwaliteitsvinyl vloeren van Quick-Step

Volledig watervast

Onze waterafstotende technologie zorgt er samen met ons geavanceerde waterdichte kliksysteem voor dat de vloer volledig watervast is. Alpha PVC is daarom niet alleen eenvoudig schoon te maken, het is ook de beste keuze voor alle ruimtes die aan vocht blootgesteld worden, zoals keukens en badkamers.

Kwaliteitsvinyl vloeren van Quick-Step

Uitzonderlijk krasbestendig

De rigide PVC-vloeren van Quick-Step zijn ook voorzien van Scratch Guard. Deze innovatieve technologie beschermt je nieuwe vloer tegen krassen beter dan enig vergelijkbaar product dat vandaag de dag op de markt verkrijgbaar is.

Kwaliteitsvinyl vloeren van Quick-Step

Ongelooflijk vlekkenbestendig

Onze revolutionaire Stain Guard technologie zorgt ervoor dat je PVC-vloer brandschoon blijft en dat je je geen zorgen hoeft te maken. Met de beste vlekbestendigheidstechnologie in zijn soort, geeft het vuil en zelfs schaafplekken geen kans.

NIEUW
Alpha PVC: hoogperformante rigide vloeren

Alpha PVC is de sterkste vloer waar je ooit op zal lopen. In de meeste gevallen is er geen voorbereiding van de ondervloer nodig, waardoor het perfect is voor renovaties. Slimme waterafstotende technologie maakt Alpha PVC tot de ideale vloer voor elke kamer.

Ontdek Alpha PVC nu

Massieve vinyl vloeren van Quick-Step