Go to content Go to search

5 stappen om aardetinten in je interieur te omarmen

Breng aardetinten naar binnen met Quick-Step

Omarm de huidige trend van aardetinten, prachtig gecombineerd met de duurzame laminaat- en PVC-vloeren van Quick-Step, voor een warme en serene thuis. Laat deze vijf stappen je leiden naar een omgeving waar de kleuren uit de natuur hand in hand gaan met moderne elegantie. En probeer de RoomViewer-tool om de impact van aardetinten in je interieur te visualiseren.

Creƫer een interieur in aardetinten in 5 stappen

  1. Aardse kleuren

Til je interieur naar een hoger niveau met muurtinten zoals olijfgroen, beige of zacht bruin. Met deze kleuren zorg je voor een veelzijdige basis of maak je opvallende accentmuren. Je kunt ze ook combineren met warme vloeren zoals terracottategels.

  1. Planten en groen

Breng vitaliteit in huis met kamerplanten. Ga voor grote vloervarianten als pronkstuk of kies eerder voor kleine tafelplanten om subtiele groene accenten te leggen.

  1. Natuurlijk hout

Omarm de charme van natuurlijk hout in meubels en decoratie. Van rustieke tafels tot kunstlijsten, deze elementen voegen een authentieke aardse toets toe aan je interieur, vooral in combinatie met laminaat- of PVC-vloeren van Quick-Step die de natuurlijke houtstructuren perfect nabootsen.

  1. Natuursteen of baksteen

Verrijk je huis met steen- of baksteenelementen voor een onmiskenbaar aards gevoel. Dit kan een gezellige open haard zijn, maar evengoed een accentwand of decoratieve voorwerpen.

  1. Opties voor aardse vloeren

Voor een interieur met een echt aardse esthetiek gebruik je best vloermaterialen die de natuur weerspiegelen. Terracotta tegels, natuursteen of houtlook laminaat en PVC van Quick-Step versterken het aardse thema en voegen ongeƫvenaarde warmte en karakter toe aan de ruimte.

Wil je zien wat aardetinten in jouw interieur geven?

 

Probeer de RoomViewer

Gerelateerde stories

Yves Lampaert playing PlayStation on a pillow on a vinyl floor

Wat betekent 'thuis' voor onze renners?

Iedereen komt graag thuis. Maar wat betekent een thuis voor iemand die bijna het hele jaar door weg is van huis? Wielrenners Remco Evenepoel en Yves Lampaert vertellen over hun thuis en het belang ervan.

#inspiratie
Warme woonkamer met bruine pvc-planken

Quick-Step in De Grote Tuinverbouwing

Quick-Step slaat de handen in elkaar met de televisiezender SBS6. Bekijk welke Quick-Step-vloeren de huizen van het tv-programma De Grote Tuinverbouwing opfleuren.

#pvc #laminaat #inspiratie #woonkamer #trappen