Go to content Go to search

Alpha PVC: de beste vloer voor jouw home gym

Alpha PVC goedgekeurd door Quick-Step-renners

Wil je zelf een pain cave of home gym inrichten? Dan is de vloerkeuze heel belangrijk. De vloer moet namelijk aan heel wat eisen voldoet. Hij moet sterk zijn, maar ook zacht aanvoelen. De renners van Quick-Step Alpha Vinyl testten de vloer alvast voor je uit in hun pain cave op trainingskamp.

Een sterke pvc-vloer voor een sterke sporter

Eerst en vooral zoek je een ultrasterke vloer. Op en neer springen, gewichten die vallen, een bank die je verplaatst, ... Er gebeurt wel wat in zo’n pain cave. Quick-Step Alpha PVC heeft een ultrasterke kern en is daardoor bestand tegen stootschade. De unieke toplaag is bovendien krasvast, je kan je dus naar hartenlust uitleven zonder zorgen.

 

Pvc bestand tegen bloed, zweet en tranen

Daarnaast is vlekresistentie en watervastheid geen overbodige luxe voor je home gym-vloer. Want wie stoot er niet eens een sportdrankje of een glas water omver? De Quick-Step pvc-vloeren zijn 100% watervast. Dat betekent dat er geen water door de groeven kan, dankzij het innovatieve kliksysteem. Samen met de waterafstotende toplaag mag er wel wat water en zweet vloeien.

Een nieuwe vloer in je home gym in 1-2-3

Komt je pain cave in een kamer die tot kort een andere bestemming had? Dan hoef je niet in te zitten met eventuele onregelmatigheden in de vloer die er al ligt. Voor de installatie van Alpha PVC is in de meeste gevallen geen behandeling van de ondervloer nodig en je kan deze zelfs installeren bovenop een bestaande tegelvloer.

 

Een stijlvolle vinylvloer in je home gym

Natuurlijk wil ook het oog wat. De designs van Alpha PVC zijn nauwelijks te onderscheiden van hout of echte steen. Omdat Alpha PVC bestand is tegen water, krassen en stoten, is het dus ook niet nodig om een opzichtige, beschermende rubbervloer te leggen. Een effectieve én mooie vloer voor je home gym dus.

Alpha PVC-vloeren zijn zowel op het vlak van functionaliteit als op het vlak van design en stijl ontworpen om te presteren.
Sterk, hoogperformant en steeds de grenzen verleggend.
Een geboren winnaar, net als de renners van Quick-Step Alpha Vinyl.

Wist je trouwens dat twee renners hun eigen home gym met Alpha Vinyl hebben om in te trainen?
Bekijk de pain cave van wereldkampioen Julian Alaphilippe en Pieter Serry.

 

Ontdek de Alpha PVC-collectie

Gerelateerde stories

Yves Lampaert playing PlayStation on a pillow on a vinyl floor

Wat betekent 'thuis' voor onze renners?

Iedereen komt graag thuis. Maar wat betekent een thuis voor iemand die bijna het hele jaar door weg is van huis? Wielrenners Remco Evenepoel en Yves Lampaert vertellen over hun thuis en het belang ervan.

#inspiratie
Warme woonkamer met bruine pvc-planken

Quick-Step in De Grote Tuinverbouwing

Quick-Step slaat de handen in elkaar met de televisiezender SBS6. Bekijk welke Quick-Step-vloeren de huizen van het tv-programma De Grote Tuinverbouwing opfleuren.

#pvc #laminaat #inspiratie #woonkamer #trappen