Quick-Step lanceert Impressive Ultra: een nieuwe collectie waterdichte laminaatvloeren

Design, innovatie en kwaliteit scheren hoge toppen bij Quick-Step. Dat bewijst ook de fonkelnieuwe laminaatcollectie Impressive Ultra.


Unieke watervaste afwerking

Een laminaatvloer watervast maken zonder extra deklagen te gebruiken? Quick-Step slaagt als eerste in deze uitdaging. Met innovatieve technologieën worden de voegen van de Impressive Ultra-laminaatvloeren voorzien van HydroSeal, een unieke, beschermende en 100% waterbestendige afwerklaag. Zo krijgt water geen kans om door de voegen te dringen.

Technologie in de bres voor authenticiteit

Naast een waterbestendige afwerking heeft de Impressive Ultra-laminaatcollectie nog een ander knap staaltje innovatie in petto. Tijdens het productieproces worden de voegen in het vloeroppervlak geperst. Niet alleen goed voor de waterbestendigheid, de vloeren krijgen zo ook een unieke, authentieke look. Zowel kleurvariaties als houtnerven vloeien mooi samen met de voegen en staan garant voor een natuurgetrouwe uitstraling.

Maar daar blijft het niet bij. Impressive Ultra-laminaat is ook volledig antistatisch. Het resultaat? Een vloeroppervlak dat minder stof of vuil vasthoudt. Onderhoudsgemak, check!


16 prachtige designs

Een bonte verzameling van de laatste interieurtrends en niet minder dan 16 dennen- en eikenhoutendesigns: dat is Impressive Ultra in een notendop. De nieuwe laminaatcollectie biedt een waaier aan stijlen, van een klassieke tot een teruggewonnen look.


> Ontdek ALLE IMPRESSIVE ULTRA VLOEREN


NIEUW Quick-Step Impressive Ultra laminaatvloer
Top