Go to content Go to search
Alpha PVC-vloer in de badkamer

De perfecte match: de PVC-badkamervloer van Yana Huremovic

"Onze PVC-badkamervloer voelt nog steeds aan alsof hij gisteren is geplaatst"

De prachtige nieuwe PVC-badkamervloer van Yana Huremovic

Influencer Yana Huremovic schrijft over interieurs, klussen en eten. Nadat ze twee keer een huis hebben gerenoveerd, weten Yana en haar partner Thomas alles over het kiezen van hoogwaardige producten voor de woning – daarom gingen ze voor een Alpha PVC-vloer om hun badkamer helemaal af te maken. Alpha PVC combineert stijl met duurzaamheid en prestaties en is zowel praktisch als mooi. De vloer is 100% waterbestendig, heeft een natuurgetrouwe uitstraling en is heerlijk stil onder de voeten.

Een nieuwe look voor de badkamer, daar hoort een PVC-vloer bij

Toen Yana en Thomas hun droomwoning kochten, hebben ze heel veel renovatiewerken zelf uitgevoerd. Hun badkamer moest helemaal worden vernieuwd, van boven tot beneden. Nadat ze de ruimte volledig hadden gestript, schilderden ze de muren wit en plaatsten ze een vrijstaand bad, een inloopdouche en wandhangkasten met een ronde wastafel. Om deze serene, natuurlijke look compleet te maken, kozen ze voor een hoogwaardige Alpha PVC-vloer in Canyon naturelle eik.

Natuurlijke accenten

"Onze stijl ligt ergens tussen klassiek en landelijk, met een vleugje moderniteit", legt Yana uit. "Bij het kiezen van onze PVC-vloer waren we op zoek naar een mooie, frisse kleur die de kamer nog groter zou maken. Je vindt bij ons thuis overal eiken accenten, dus was deze Alpha PVC-vloer in eik de perfecte match. Hij ziet er prachtig uit, hij voelt aan als hout en hij was ook nog gemakkelijk te plaatsen."

Yana Huremovic in haar badkamer met Alpha PVC-vloer
Yana Huremovic in haar badkamer met Alpha PVC-vloer

Praktisch en stijlvol

Yana en Thomas vonden het ook belangrijk dat de vloer waterbestendig en antislip was. Alpha PVC is ideaal voor de badkamer omdat deze vloeren 100% waterdicht zijn – dankzij de combinatie van het geavanceerde kliksysteem van Quick-Step en de waterafstotende afwerkingstechnologie. "De vloer is zeer goed bestand tegen water", zegt Yana. "Druppels blijven gewoon op de vloer staan en dringen nooit door in het oppervlak of de groeven. En als ik uit de douche stap, is de vloer helemaal niet glibberig."

Zo goed als nieuw na twee jaar

Yana en Thomas vinden het geweldig dat hun PVC-planken er nog steeds precies hetzelfde uitziet als op dag één. "Net alsof we ze gisteren hebben gelegd", zegt Yana. Alpha PVC is voorzien van een verzegelde toplaag die optimale bescherming biedt tegen krassen, vlekken, vuil en strepen. En ook gemakkelijk te onderhouden. Yana en Thomas gebruiken gewoon de Quick-Step-producten om de vloer één keer per week te dweilen. "Het is zo gebeurd, een werkje van twee keer niets", aldus Yana.

Thuis op hotel

Douchen en zich klaarmaken ... Yana staat elke dag minstens een halfuur in de badkamer die nu gehuld is in een lichte, heldere en trendy natuurlijke sfeer. "Ik heb die me-time ontzettend hard nodig", vertelt ze. "De badkamer zorgt voor een echt hotelgevoel. Ik ben er helemaal weg van, zeker in combinatie met onze PVC-vloer – ik word er zo gelukkig van!"

Alpha PVC ontdekken

Yana Huremovic in haar badkamer met Alpha PVC-vloer
Yana Huremovic in haar badkamer met Alpha PVC-vloer
Yana Huremovic in haar badkamer met Alpha PVC-vloer

Gerelateerde stories

Yves Lampaert playing PlayStation on a pillow on a vinyl floor

Wat betekent 'thuis' voor onze renners?

Iedereen komt graag thuis. Maar wat betekent een thuis voor iemand die bijna het hele jaar door weg is van huis? Wielrenners Remco Evenepoel en Yves Lampaert vertellen over hun thuis en het belang ervan.

#inspiratie
Warme woonkamer met bruine pvc-planken

Quick-Step in De Grote Tuinverbouwing

Quick-Step slaat de handen in elkaar met de televisiezender SBS6. Bekijk welke Quick-Step-vloeren de huizen van het tv-programma De Grote Tuinverbouwing opfleuren.

#pvc #laminaat #inspiratie #woonkamer #trappen