Go to content Go to search
Quick-Step PVC- en laminaatvloeren voor vakantiehuizen

Met de juiste laminaat- of PVC-vloer is het altijd vakantie

Tover je woning om tot een vakantiehuis

Droom je van een vakantiewoning aan zee? Of verlang je naar een blokhut in de Noorse fjorden? Je hoeft het niet altijd ver te zoeken! Met een make-over van je eigen interieur kun je het hele jaar door genieten van dat zalige vakantiegevoel. Laat je inspireren door onze stylingtips en ontdek hoe je je woning kunt omtoveren tot een vakantiehuis met de Illume- en Capture-collecties.

Zacht en waterbestendig PVC
voor je strandhuisstijl

De zee is een eindeloze inspiratiebron, vooral als het om kleuren gaat. Kies je voor kleuraccenten in de klassieke marinestijl of verkies je lichtere azuurblauwe tinten in de sfeer van de Egeïsche Eilanden? Of misschien laat je je wel inspireren door de zandkleur van je favoriete strand? In de Illume-collectie vind je zeker en vast de PVC-vloer die je favoriete vakantiebestemming weerspiegelt. Stel je voor: een blauwe hemel die opklaart na een storm of de zachtgroene tinten van verlaten duinen tussen schemering en ochtendgloren.

Quick-Step PVC-vloeren voor strandhuizen
#Loading#
Quick-Step PVC-vloeren voor strandhuizen
#Loading#

Haal de vakantiestemming in huis

De juiste kleuren kiezen is de eerste stap om de vakantiestemming in huis te brengen, maar je kunt dit nog versterken door natuurlijke materialen te gebruiken, zoals riet, jute en linnen. Je kunt ook een steigerhouten tafel met een door zon en zee verweerd karakter overwegen. Of ga spelen met subtiele details, zoals een plantenbak met duingras of schelpen die je als reissouvenirs in je interieur integreert.

 

Loop gerust blootvoets op je PVC-vloer

Wil je er voluit voor gaan? In onze Illume-collectie vind je onze Oesterbeton-vloer met het subtiele patroon van kleine schelpjes en kiezelsteentjes. Zo wandel je haast letterlijk de zee in, terwijl je geniet van alle voordelen van een PVC-vloer. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over waterspatten, dat je het hele jaar door blootvoets kunt rondlopen en kunt genieten van het zachte en warme gevoel van PVC.

 

Ontdek onze Illume-collectie

Warm laminaat voor een hut in de bossen

Een blokhut aan een afgelegen meer in Canada of een boomhut met uitzicht op de Noorse fjorden zullen je ongetwijfeld laten wegdromen. Als je je woning in deze stijl wilt inrichten, is de kans groot dat je houdt van groen in al zijn facetten. Combineer met sobere aardetinten en rijke tinten van oker tot zonnebloemgeel als verwijzing naar Moeder Natuur.

Quick-Step laminaatvloeren voor boshuizen
#Loading#
Quick-Step laminaatvloeren voor boshuizen
#Loading#

Maak het gezellig en ontspan

Wat texturen betreft, kan je je niet alleen laten inspireren door een bosrijke omgeving, maar ook door dieren die in het wild leven. Gebruik tactiele materialen zoals wol, pluimen of veren, of gebruik reeksen en patronen uit de natuur als rode draad doorheen je interieur. Een gezellige open haard en warme dekens mogen natuurlijk niet ontbreken.

 

Laminaatvloeren met warme houtdessins

Hout is onmisbaar voor het creëren van een warme sfeer in je interieur. Onze Capture-collectie leent zich daarom perfect voor een make-over tot boshut. De authentieke dessins ogen als echt hout zonder de praktische nadelen ervan, en zo voelen ze ook aan. Heb je modder aan je schoenen na een fijne boswandeling? Geen stress! Deze laminaatvloeren zijn zeer onderhoudsvriendelijk.

 

Ontdek onze Capture-collectie

Begin te dromen over de nieuwe vloer voor je vakantiewoning

Of je nu kiest voor een hut in het bos met een warm houtdessin uit onze Capture-collectie of een strandhuis met Oesterbeton-PVC uit onze Illume-collectie, je kunt ongetwijfeld het hele jaar door genieten van dat zalige vakantiegevoel!

Een sneak peek van een Capture- of Illume-vloer in je weekendhuis? Probeer de RoomViewer!

Probeer de RoomViewer

Gerelateerde stories

Tijd om te bezwijken voor terrazzo

Tijd om te bezwijken voor terrazzo – de nieuwe Illume-collectie van PVC-tegels combineert klassieke Italiaanse elegantie met de nieuwste trends in interieurdesign.

#inspiratie #pvc