Go to content Go to search

Ik ben gevoelig voor allergieën. Is Quick-Step laminaat een goede keuze?

Vast en zeker. Dankzij de gesloten oppervlaktestructuur kunnen stof en vuil zich niet verzamelen of vastzetten. Stofmijt en andere organismen die allergieën veroorzaken, kunnen op een schone laminaatvloer niet overleven. Dat beschermt je woning tegen allergenen, wat erg belangrijk is voor mensen die aan astma of stofallergieën lijden. Als je de vloer regelmatig reinigt, zullen de v-groeven tussen de planken van bepaalde Quick-Step vloeren schoon blijven.

Bovendien is een Quick-Step vloer met zijn verzegelde oppervlak en afwerking heel makkelijk schoon te maken. We raden aan dat je de vloer droog schoonmaakt met de Quick-Step microvezeldoek. Af en toe kun je de Quick-Step laminaatvloer ook met een vochtige (een klein beetje nat gemaakte) doek reinigen. Zorg dat je er Quick-Step Schoonmaakproduct aan toevoegt. Het bevat geen was, vernis of glansmiddel dat stof zou kunnen aantrekken en vasthouden.

Het perfect verzegelde oppervlak, gecombineerd met de juiste schoonmaaktechniek (microvezeldoek en schoonmaakproduct) garandeert dat al het stof, ook fijn stof, volledig wordt verwijderd.

Ook interessant:

Vond je dit artikel nuttig?
Hoe kunnen we dit artikel verbeteren?

Bedankt voor je feedback!

Oeps! Er is iets misgegaan.

Er is een onbekende fout opgetreden. Gelieve het opnieuw te proberen. Neem contact op als het probleem blijft bestaan.