Go to content Go to search

Mag ik PVC-vloeren overal plaatsen?

Quick-Step's luxueuze PVC-tegels kunnen overal in je woning of commerciële ruimte geplaatst worden. De waterbestendige planken zijn echter niet geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes zoals zwembaden, sauna's en ruimtes met een ingebouwde afvoer, zoals douches.

Wat ruimtes met zeer hoge temperaturen betreft, heeft onderzoek aangetoond dat Quick-Step-PVC de beste dimensionale stabiliteit op de markt biedt. Quick-Step PVC is ontworpen voor binnenshuis verwarmde (> 5 °C) (41 °F) plaatsingen, bij voorkeur bij normale kamertemperaturen.

Quick-Step PVC kan niet geplaatst worden in solariums, veranda's, caravans, boten of andere niet-verwarmde ruimtes. Als de temperatuur van je vloer naar verwachting tot of boven 45 °C (113 °F) zal stijgen ten gevolge van direct zonlicht, is het verplicht de Heat-ondervloer te gebruiken of geen ondervloer te plaatsen op een geëgaliseerde ondervloer.

Voor andere kritieke situaties met hoge plaatselijke temperaturen is het aanbevolen Quick-Step PVC-lijm te gebruiken. Als je je zorgen maakt over de temperatuur van je vloer, neem dan contact op met de technische dienst van Quick-Step.

Meer informatie:

Vond je dit artikel nuttig?
Hoe kunnen we dit artikel verbeteren?

Bedankt voor je feedback!

Oeps! Er is iets misgegaan.

Er is een onbekende fout opgetreden. Gelieve het opnieuw te proberen. Neem contact op als het probleem blijft bestaan.