Go to content Go to search
Eiken laminaatvloer

Waarom kiezen voor eiken vloeren

Kies voor elegantie met eiken vloeren

Eik is zonder enige twijfel een van de populairste materialen voor vloerbekleding. Als symbool van stevigheid en verfijning zijn eiken vloeren door miljoenen mensen geliefd omwille van hun elegante uitzicht, verbluffende duurzaamheid en tijdloosheid. En ‘tijdloos' bedoelen we hier werkelijk in alle betekenissen van het woord: een eiken vloer blijft niet alleen altijd in de mode, maar is ook ontworpen om tientallen jaren mee te gaan.

Daardoor kan een eiken vloer ook een ernstige toegevoegde waarde voor je huis betekenen. Voeg daar nog een heleboel uiteenlopende kleuren en stijlen aan toe, en je begrijpt waarom eik een solide investering is — zowel financieel als op het vlak van stijl.

Onbegrensde keuze

Eiken vloeren zijn verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren en met verschillende afwerkingsopties (zaagsneden, hand-geschraapt, verweerd, teruggewonnen, gerookt) en patronen. Die veelzijdigheid zorgt ervoor dat je je vloerbekleding ook makkelijk aan de stijl van je interieur kunt aanpassen. Als je gek bent op het uitzicht van eik, maar je bent op zoek naar iets budgetvriendelijker, bekijk dan zeker eens onze vloerbekledingsopties in laminaat en PVC die het uitzicht van natuurlijke eik hebben.

Lichte eiken laminaatvloer in woonkamer

Grote duurzaamheid

Kies je voor een laminaat- of PVC-vloer met een eikdessin, dan profiteer je van de unieke Scratch Guard™ technologie van Quick-Step. Deze unieke bovenlaag biedt superieure bescherming tegen slijtage en krassen.

Eiken vinylvloer in keuken

Onderhoudsvriendelijk

Verkies je iets dat gemakkelijk te onderhouden is? Onze vloerbekleding in PVC en laminaat met het uitzicht van natuurlijke eik zorgt voor de ultieme gemoedsrust en biedt uitstekende bescherming tegen water.

Gemakkelijk schoon te maken eiken laminaatvloeren

Makkelijke plaatsing

Het vermaarde en gepatenteerde Uniclic-systeem zorgt ervoor dat een eiken vloer snel en makkelijk te plaatsen is. Nagels of lijm zijn niet nodig: een simpele klik volstaat.

Eenvoudig te installeren eiken vinylvloer

Een slimme investering

Door haar tijdloosheid en extreme duurzaamheid is hardhouten vloerbekleding in eik een uitstekende investering. Quick-Step biedt zelfs een levenslange garantie op PVC en de meeste laminaatcollecties aan.

 

Bekijk alle eiken vloeren

Vind je favoriete eiken vloer: