Go to content Go to search
keuken laminaat vloeren van Quick-Step

Keuken laminaat

Keuken laminaat is alles wat je nodig hebt

De keukenvloer wordt intensief gebruikt en dat vraagt om een vloer die van hoge kwaliteit is. Goed keuken laminaat is krasbestendig, eenvoudig schoon te maken maar ook stijlvol. Als je een vloer wilt die tenminste vijfentwintig jaar meegaat, kies dan voor Quick-Step laminaat in je keuken. Onze vloeren zijn waterdicht, duurzaam en bovenal eenvoudig te installeren.

Waarom keuken laminaat altijd de beste keus is

De vloer is de basis van je kamer, dus deze moet goed zijn. In de keuken worden de lekkerste maaltijden bereid waardoor de kans op vlekken ook groter is. Door de hoge resistentie tegen vlekken is Quick-Step laminaat perfect geschikt voor in de keuken te plaatsen. Bovendien is het laminaat voorzien van een hydroseal coating, waardoor er geen vocht in de voegen kan komen. Je kunt dus naar hartenlust in de keuken aan het werk zonder dat je je zorgen hoeft te maken over je laminaatvloer.

keuken laminaat vloeren van Quick-Step

Keuken laminaat is hygiënischer

Traditionele houten vloeren absorberen bacteriën waardoor ze moeilijk goed schoon te maken zijn. Met Quick-Step keuken laminaat krijgt vuil geen kans, het vuil trekt namelijk niet in de vloeren. Dit maakt de laminaatvloer ook eenvoudig schoon te maken. Het enige wat je nodig hebt is een vochtige dweil en het reinigingsmiddel dat je ook bij Quick-Step kunt kopen. Zelfs met weinig onderhoud, blijft je vloer er zeer lange tijd als nieuw uitzien.

keuken laminaat vloeren van Quick-Step

Ontdek onze keuken laminaat vloeren

Een grote verscheidenheid aan designs

Laminaat in keuken kiezen, hoeft niet moeilijk te zijn. Er zijn namelijk heel veel mogelijkheden dus er is altijd een vloer die geknipt is voor jouw keuken. Je kunt kiezen uit diverse designs, bijvoorbeeld een natuurlijk ogende houtlook of een tegelpatroon. Zoek je liever op kleur? Ook dat is mogelijk want het laminaat keuken van Quick-Step is beschikbaar in een breed palet aan kleuren. Zo eindig je altijd met de vloer die de perfecte basis vormt voor de rest van je interieur.

Een warme hout-look

Als je een landelijke sfeer in je keuken wilt aanbrengen, dan is onze keuken laminaat vloer met een natuurlijke houtlook iets dat je zal aanspreken. Deze vloer is nauwelijks te onderscheiden van een echte houten vloer, maar hij is vele malen minder arbeidsintensief. Bij Quick-Step kun je eiken-, beuken-, walnoot- en dennenhouten gestijlde vloeren vinden. Is de vloer eenmaal aangebracht, dan heb je er daarna weinig werk meer van; zo nu en dan reinigen is voldoende om je vloer in opperste staat te houden.

keuken laminaat vloeren van Quick-Step

Stijlvolle stenen

Hou jij van een strakke inrichting? Dan is ons laminaat in keuken dat voorzien is van een betonlook de moeite waard om eens te bekijken. Een betonvloer aanbrengen, is heel veel werk en dat bespaar je jezelf wanneer je voor keuken laminaat met een betonlook gaat. Ook deze vloeren zijn veel eenvoudiger te onderhouden en ook de kosten ervan vallen veel lager uit dan een echte betonnen vloer.

Hoe moet je je vloer installeren?

De laminaatvloeren van Quick-Step staan bekend om hun eenvoudige installatie. Het innovatieve kliksysteem maakt het leggen van je laminaatvloer kinderlijk eenvoudig: klikt het, dan ligt het goed. Zie je het toch niet zitten om zelf aan de slag te gaan? Kijk dan even hoe je via ons een Master Installer kunt inschakelen die de vloer voor je kan leggen.

keuken laminaat vloeren van Quick-Step