Quick-Step PVC-vloeren zijn fijn om op te lopen

PVC-vloeren zijn heel aantrekkelijk. Hun naturelle dessins zien er precies zo uit als echte houten vloerbekleding of tegel vloeren. Een mooi uiterlijk is nog niet alles. Dankzij de geluiddempende effecten en het zacht aanvoelen van de vloer combineert hij stijl gemakkelijk met comfort.

Wat maakt onze PVC-vloeren zo comfortabel?

Zachte en stille vinyl vloeren van Quick-Step

Zacht en warm

Onze PVC-vloeren zijn altijd een waar plezier: warme voeten vanaf het moment dat je wakker wordt en een zacht gevoel wanneer je 's avonds je schoenen na het werk uittrekt. Wie echt koude voeten heeft, kan zelfs onze PVC met vloerverwarming combineren om zijn ziel (en zolen) echt te verwarmen.

Zachte en stille vinyl vloeren van Quick-Step

Stil

Tikkende hoge hakken, stampende sneakers, schrapende stoelen, enz. We worden allemaal snel afgeleid door geluiden. PVC-vloerbedekking vermindert het geluid met zijn geluidsabsorberende lagen.

Zachte en stille vinyl vloeren van Quick-Step

Natuurlijke sfeer

Onze PVC-vloeren en tegels bieden een breed gamma aan naturel ogende authentieke dessins, met een prachtige extra-matte afwerking en bijpassende voegen en structuren. Of je nu voor ‘echt hout of ‘steen kiest, je nieuwe vloer zal een centrale plaats in je huis innemen.

PVC Flex: vloeren voor maximaal comfort

Ben je op zoek naar een warme en zachte vloer ? Dan is PVC Flex een goede oplossing voor jou. PVC Flex planken zijn eenvoudig te plaatsen en bovendien bieden onze Stain and Scratch Guard technologieën de ultieme bescherming voor langdurig plezier.

Ontdek PVC Flex nu

Zachte en warme vinyl vloeren van Quick-Step