Ga verticaal: plaats Quick-Step-vinyl op jouw muren


Droom je ervan om het prachtige patroon van je vinylvloeren ook door te trekken op jouw muren? Dankzij de kleefmiddelenexperts van Mapei maakt Quick-Step jouw droom werkelijkheid met vinylvloeren die op wanden bevestigd kunnen worden – zelfs in de douche.

De vloer is een van de belangrijkste elementen in je interieur en bepaalt in grote mate de sfeer in een kamer - zelfs meer dan de wanden. Daarom kiezen veel interieurontwerpers ervoor om de stijl van de vloer, niet voor niets de '5de muur' van het interieur genoemd, door te trekken in de afwerking van een of meerdere muren in de ruimte. Dit creëert een grotere stilistische eenheid en kan het ruimtegevoel in de kamer vergroten.

Ontdek alle Quick-Step vinylvloeren

Hoe begin je eraan?

Dankzij onze samenwerking met Mapei kan je nu waterbestendige, door garantie beschermde Quick-Step-vinylvloeren met een R11-antislipscore op verticale oppervlakten plaatsen, waaronder zelfs douches. Zo krijg je een ongekende creatieve vrijheid voor de aankleding van jouw ruimtes, die de verwachtingen op alle mogelijke vlakken overstijgen.

Voor je begint

  • Maak eerst je keuze uit onze vast te lijmen vinylvloeren met een natuurlijk ogend stenen of houten dessin.
  • Zorg dat je een geschikte kleefstof gebruikt. We raden onze Quick-Step lijm aan voor droge ruimtes. Voor zones die aan water blootgesteld worden (bijv. douchecabines) adviseren wij Mapei Ultrabond ECO MS 4LVT/wall aan.
  • Begin met een vlakke ondergrond voor een goede hechting.

Plaatsing

  • Als je de vinylvloer zelf plaatst, raadpleeg dan onze gedetailleerde plaatsingsinstructies.
  • Als de vloerbekleding op de wanden van een douche geplaatst moet worden, raden we aan om een beroep te doen op een professionele plaatser.
  • Quick-Step-vinylvloeren zijn niet geschikt voor de wanden van sauna's of Turkse baden.

Ontdek alle Quick-Step vinylvloeren

Ontdek alle Quick-Step-vinylvloeren die geschikt zijn als wandbekleding:

RoomViewer' starten >