Wat is de perfecte vloer voor je kelder?

De kelder is een specifieke en veeleisende omgeving voor vloeren. De ruimte is onderhevig aan vocht, daarom is het belangrijk om een vloer te kiezen die waterbestendig is. Welke opties zijn er voor je keldervloer? Ontdek hier meer.

Ontdek alle Quick-Step-vloeren voor de kelder

Vocht en schimmel aanpakken

Omdat kelders zich over het algemeen ondergronds bevinden, is het niet altijd gemakkelijk om ze vochtvrij te houden. Grondwater en zware regenval kunnen een directe invloed uitoefenen op het vochtgehalte. Kies een vloertype dat waterbestendig is en gebruik altijd een vochtscherm om te voorkomen dat er grondwater in je woning binnendringt. 

De waterbestendige laminaat- en vinylvloeren van Quick-Step weren schimmels en bacteriën uit je kelder, op voorwaarde dat je de plaatsingsrichtlijnen nauwkeurig volgt en de juiste ondervloer en een vochtscherm gebruikt. Het resultaat? Een functionele en netjes afgewerkte kelder.

Je kelder in extra woonruimte omtoveren

Wil je meer uit je kelder halen dan alleen maar opslagruimte? Met waterbestendig laminaat of PVC van Quick-Step gaat er een wereld voor je open, van een ondergrondse sportschool, thuisbioscoop, man cave, thuiskantoor tot een uitgekiende wasruimte…, alles wat je maar wilt!

PVC en moderne, waterbestendige laminaatvloeren lenen zich perfect om je kelder tot extra woonruimte om te bouwen. Ze zijn gemakkelijk te plaatsen, comfortabel en warm en zien er bovendien nog goed uit ook.… Deze vloeren hebben het echt allemaal. Met als kers op de taart een langetermijngarantie. Alle laminaat- en PVC-vloeren van Quick-Step hebben een garantie van minstens 20 jaar.

Waarom waterbestendig laminaat of PVC van Quick-Step de perfecte keuze is voor je keldervloer:

  • een waterbestendig alternatief voor parket;
  • zachter en warmer dan keramiek;
  • uitstekende akoestische eigenschappen;
  • een breed scala aan ontwerpmogelijkheden;
  • gemakkelijk te plaatsen;
  • een langetermijngarantie. 

Ontdek alle Quick-Step-vloeren voor de kelder

 
 

Gerelateerde Stories

2-12-2019

Laminaat en vinyl: een zij-aan-zij vergelijking

2-12-2019

Laminaat en parket: een zij-aan-zij vergelijking