Go to content Go to search

PROMOTIE! 

Geniet bij aankoop van 10 m² Rise pvc van 10% korting.
De grote huisverbouwing witte pvc in woonkamer

Quick-Step in
De Grote Huisverbouwing

Quick-Step trotse partner van De Grote Huisverbouwing

Quick-Step slaat de handen in elkaar met Vloerloods.nl en de televisiezender SBS6. Tijdens het tv-programma De Grote Huisverbouwing zetten styliste Djamilla Smits en creatief uitvoerder Albert Stokkers vastgelopen klussers opnieuw op pad. Het programma doet elke aflevering een beroep op een Quick-Step laminaat- of pvc-vloer die past bij de smaak en levensstijl van elk gezin. Zo wordt hun huis opnieuw een thuis!

Chique uitstraling met Rise visgraat-pvc-vloer

In de hoofdstad vertrouwen Querine en Galton de sleutel van hun pas gekocht huis aan De Grote Huisverbouwing toe. Het koppel houdt van een rustig, neutraal interieur met een een Scandinavische tint. En daar is onze Zonsopgang beige naturelle eik visgraat-pvc (RIGP20289) geschikt voor. De natuurlijke kleuren zorgen voor een chique en relaxte uitstraling in hun interieur.

Van 15 mei tot en met 31 juli 2023 profiteer je van een korting van 10% bij aankoop van 10 m² Rise visgraat-pvc

Ontdek de kortingsactie op Rise visgraat-pvc 

De grote huisverbouwing woonkamer met visgraat-pvc

Witte pvc-vloer fleurt huis van Karin en Michel op

De woning van Karin en Michel uit Zaandam in Noord-Holland is al jaren aan een opknapbeurt toe. De woonkamer, de werkkamer en de slaapkamer van hun oudste zoon krijgen een grondige makeover. In de woonkamer speelt de Alpha Vinyl Katoen eik wit blos (AVMP40200) een grote rol. Die pvc-vloer komt in de woonkamer met lichte kleuren helemaal tot zijn recht.

De grote huisverbouwing woonkamer met witte pvc

Capture laminaat perfect voor nieuwe woonkamer

Door de focus op duurzaamheid lieten Marlous en Ryan uit het Zuid-Hollandse Nieuwerkerk aan den IJssel hun andere renovatiewerken wat links liggen. Maar nu schiet De Grote Huisverbouwing te hulp. In hun vernieuwde woonkamer komt onze Capture Geborstelde Eik Natuur (SIG4763) laminaat helemaal tot zijn recht in een modern interieur.

De grote huisverbouwing Capture laminaat in woonkamer

Pulse pvc in een vintage interieur

In het Noord-Hollandse Bussum zijn Femke en haar zoontje pas een week ingetrokken in hun huisje uit de jaren '20. Ze heeft wat moeite met de styling van het huis, maar De Grote Huisverbouwing schiet te hulp. Onze Pulse Picknick Eik Warm Natuur (PUGP40094) past perfect in het plaatje voor Femke en haar zoontje. Het resultaat: een vintage interieur met een pvc-vloer als basis.

De grote huisverbouwing keuken met Pulse pvc

Classic-laminaat zorgt voor meer kleur

Tinne en Dave uit het Noord-Hollandse Zwaag hebben een zoontje en verwachten een tweede baby. Ze hebben nood aan meer kleur in hun interieur, zeker in de kinderkamers. Albert en Djamilla nemen het huis onder handen en zorgen voor kleurrijke, maar stijlvolle kinderkamers. Daarin gaat de Midgnight Eik Natuur Classic Laminaat (CLM1487) hand in hand met de speels gekleurde muren.

De grote huisverbouwing slaapkamer met laminaat

Gerelateerde stories

De grote huisverbouwing woonkamer met witte pvc

Quick-Step in De Grote Huisverbouwing

Quick-Step slaat de handen in elkaar met Vloerloods.nl en de televisiezender SBS6. Bekijk welke Quick-Step vloeren de huizen van het tv-programma De Grote Huisverbouwing opfleuren.

#pvc #laminaat #keuken #woonkamer #slaapkamer

Muse-laminaat vs. stenen tegelvloeren

Laminaatvloeren met tegeleffect die eruitzien als echte stenen tegelvloeren. De look van een stenen tegelvloer met het comfort van laminaat. 100% waterdicht. Eenvoudig te plaatsen.

#laminaat #inspiratie
Quick-Step laminate in bedroom

5 idee├źn voor de perfecte kinderkamer

Ben je een kinderkamer aan het inrichten en weet je niet goed waar te beginnen? Ontdek onze 5 tips voor de slaapkamer van je kind om er een ruimte van te maken waar ze nog vele jaren plezier aan zullen beleven.

#pvc #laminaat #inspiratie