Go to content Go to search
De grote huisverbouwing witte pvc in woonkamer

Quick-Step in
De Grote Huisverbouwing

Quick-Step trotse partner van De Grote Huisverbouwing

Quick-Step slaat de handen in elkaar met Vloerloods.nl en de televisiezender SBS6. Tijdens het tv-programma De Grote Huisverbouwing zetten enkele experts vastgelopen klussers opnieuw op pad. Het programma doet elke aflevering een beroep op een Quick-Step laminaat- of pvc-vloer die past bij de smaak en levensstijl van elk gezin. Zo wordt hun huis opnieuw een thuis!

Seizoen 4

Quick-Step-laminaat en PVC luisteren Mirjams huis op

Na het overlijden van haar man brengt Mirjam uit Velp in Gelderland haar vier puberzonen alleen groot. Daardoor is het huis verouderd geraakt. Op de benedenverdieping kiest Mirjam voor een moderne Grijs beton Muse laminaat tegelvloer (MUS5488). Boven zorgen de Illume pvc-tegels Gewolkt beton (AVMTU40273) voor warmte. En in de slaapkamers brengt Witgeverfde eik Capture laminaat (SIG4753) licht in de ruimte.

Quick-Step in De Grote Huisverbouwing - grijze laminaatvloer in woonkamer
#Loading#
Quick-Step in De Grote Huisverbouwing - grijze pvc-vloer in gang en witte laminaatvloer in slaapkamer
#Loading#
Quick-Step in De Grote Huisverbouwing - witte laminaatvloer in hal
#Loading#

Botanisch beige visgraat-pvc brengt de natuur in huis

Elly uit het Zuid-Hollandse Reeuwijk woont al 43 jaar in een groene omgeving die ze samen met haar man aangelegd heeft. Nu haar man in een verzorgingshuis verblijft, heeft Elly de hulp van De Grote Huisverbouwing nodig om haar huis op te frissen. Elly kiest voor een vloer die perfect bij die groene omgeving past: visgraat-pvc Botanisch beige van de Ciro-collectie (AVHBU40362). Die komt in haar huis perfect tot haar recht.

Quick-Step in De Grote Huisverbouwing - pvc-visgraatvloer in woonkamer
#Loading#

Visgraat pvc zorgt voor stijlvol interieur

In het Gelderse Maurik geeft het team van De Grote Huisverbouwing Astrid raad over kleuren, vormen en printjes. Op dat moment komt de Ciro pvc-visgraatvloer Botanische gerookte eik (AVHBU40363) heel goed van pas. Het geeft het interieur een gedurfde boost: stijlvol en klassiek tegelijk.

Quick-Step in De Grote Huisverbouwing - slaapkamer met pvc-visgraatvloer
#Loading#

Quick-Step pvc maakt van een huis een thuis

De gezondheid van Dave uit Almere liet verbouwingen voorlopig niet toe. Met zijn partner Loïs konden ze voor zichzelf en hun zoontje Siem van hun huis nog geen thuis maken. En laat dat nu net een specialiteit van Quick-Step zijn. De Chia Eik pvc-vloer uit de Blos Base range (AVSPT40280) past perfect bij de aardetinten in het interieur. De pvc-vloer brengt de luxueuze warmte waar het gezin al lang naar hunkerde naar binnen.

Quick-Step in De Grote Huisverbouwing - beige pvc-vloer in woonkamer
#Loading#

Visgraat-pvc-vloer maakt renovatie compleet

Samen met haar partner Alex verhuist Emmy naar haar ouderlijk huis in het Noord-Brabantse Etten-Leur. Na 50 jaar kan het huis een grondige renovatie gebruiken. De visgraat-pvc-vloer Ciro Pure Eik Blush (AVHBU40359) geeft de woning een nieuwe, maar toch nog authentieke look.

Quick-Step in De Grote Huisverbouwing - bruine visgraat pvc-vloer in woonkamer
#Loading#

PVC visgraatvloer maakt Beerse woonkamer groter

Laurens en Clara uit het Noord-Brabantse Beers hebben 3 kinderen, 2 schoonkinderen en 2 grote honden. Dat zorgt voor heel wat leven in huis. Omdat het gezin dus erg groot is, is het van belang om de ruimte optimaal te benutten en ervoor te zorgen dat er genoeg zitplekken zijn. En een pvc-visgraatvloer van Quick-Step doet de woonkamer ruimer kijken. Laurens en Clara kozen daarom voor Ciro Pure Eik Blush (AVHBU40359). Die past perfect bij verschillende kleuren en vormen die Laurens en Clara terug laat komen in hun nieuwe interieur.

Quick-Step in De Grote Huisverbouwing - bruine pvc-visgraatvloer in woonkamer
#Loading#

Seizoen 3

Chique uitstraling met Rise visgraat-pvc-vloer

In de hoofdstad vertrouwen Querine en Galton de sleutel van hun pas gekocht huis aan De Grote Huisverbouwing toe. Het koppel houdt van een rustig, neutraal interieur met een een Scandinavische tint. En daar is onze Zonsopgang beige naturelle eik visgraat-pvc (RIGP20289) geschikt voor. De natuurlijke kleuren zorgen voor een chique en relaxte uitstraling in hun interieur.

De grote huisverbouwing woonkamer met visgraat-pvc

Witte pvc-vloer fleurt huis van Karin en Michel op

De woning van Karin en Michel uit Zaandam in Noord-Holland is al jaren aan een opknapbeurt toe. De woonkamer, de werkkamer en de slaapkamer van hun oudste zoon krijgen een grondige makeover. In de woonkamer speelt de Alpha Vinyl Katoen eik wit blos (AVMPU40200) een grote rol. Die pvc-vloer komt in de woonkamer met lichte kleuren helemaal tot zijn recht.

De grote huisverbouwing woonkamer met witte pvc

Capture laminaat perfect voor nieuwe woonkamer

Door de focus op duurzaamheid lieten Marlous en Ryan uit het Zuid-Hollandse Nieuwerkerk aan den IJssel hun andere renovatiewerken wat links liggen. Maar nu schiet De Grote Huisverbouwing te hulp. In hun vernieuwde woonkamer komt onze Capture Geborstelde Eik Natuur (SIG4763) laminaat helemaal tot zijn recht in een modern interieur.

De grote huisverbouwing Capture laminaat in woonkamer

Pulse pvc in een vintage interieur

In het Noord-Hollandse Bussum zijn Femke en haar zoontje pas een week ingetrokken in hun huisje uit de jaren '20. Ze heeft wat moeite met de styling van het huis, maar De Grote Huisverbouwing schiet te hulp. Onze Pulse Picknick Eik Warm Natuur (PUGP40094) past perfect in het plaatje voor Femke en haar zoontje. Het resultaat: een vintage interieur met een pvc-vloer als basis.

De grote huisverbouwing keuken met Pulse pvc

Classic-laminaat zorgt voor meer kleur

Tinne en Dave uit het Noord-Hollandse Zwaag hebben een zoontje en verwachten een tweede baby. Ze hebben nood aan meer kleur in hun interieur, zeker in de kinderkamers. Albert en Djamilla nemen het huis onder handen en zorgen voor kleurrijke, maar stijlvolle kinderkamers. Daarin gaat de Midgnight Eik Natuur Classic Laminaat (CLM1487) hand in hand met de speels gekleurde muren.

De grote huisverbouwing slaapkamer met laminaat

Witte laminaat maakt Tim en Eszra's huis ruimer

Tim en Eszra uit Dordrecht hebben net hun sleutel van hun eerste koophuisje. Het team van De Grote Huisverbouwing neemt de uitdaging aan om elke centimer van het huisje te benutten. De Witte Planken Impressive laminaat (IM1859) is uitermate geschikt om in kleine ruimtes te leggen, want lichte vloeren doen een ruimte ruimer lijken. En als de laminaatplanken horizontaal liggen, dan lijkt de ruimte onmiddellijk een pak breder.

De Grote Huisverbouwing aflevering 6 witte laminaat in woonkamer

Impressive-laminaat in rustieke woonkamer 

Katja en Rob hebben al vele verbouwing doorzwommen in het Gelderse Asch. De woonkamer is de enige plaats in het vrijstaande huis dat nog niet gemoderniseerd is. De bewoners verkiezen een nieuwe vloer die makkelijk schoon te maken is: een Quick-Step-laminaat dus. De Gezandstraalde naturelle eik Impressive laminaat (IM1853) past ideaal in een moderne woonkamer met een landelijke uitstraling en zal daar nog jaren kunnen liggen. Quick-Step laminaat: trendy today, classic tomorrow.

De grote huisverbouwing aflevering 7 bruin laminaat in rustieke woonkamer

Alpha Vinyl maakt woonkamer uniek 

Het huis van Marit in Utrecht krijgt een grondige renovatie. Albert en Djamilla pakken de slaapkamer, de hal, het toilet en de woonkamer aan. In de grote woonkameris de vloer de grote eyecatcher. De Betonrots Alpha Vinyl Blos (AVSTU40234) maakt het plaatje helemaal af. De grijze vloer zorgt voor een unieke beleving. Hij combineert de look van beton met alle voordelen van vinyl: gemakkelijk te installeren, 100% waterdicht en vlek- en krasbestendig.

De grote huisverbouwing Grijze laminaatvloer in woonkamer

Gerelateerde stories

Quick-Step laminate in bedroom

5 idee├źn voor de perfecte kinderkamer

Ben je een kinderkamer aan het inrichten en weet je niet goed waar te beginnen? Ontdek onze 5 tips voor de slaapkamer van je kind om er een ruimte van te maken waar ze nog vele jaren plezier aan zullen beleven.

#pvc #laminaat #inspiratie