Go to content Go to search
Vinyl flooring with look of concrete

De strakke look
van betonvloeren

De voordelen van
laminaat en PVC

De industriële look van betonnen vloeren trekt liefhebbers van moderne woningen aan. Maar de nadelen van beton houden hen vaak tegen. Quick-Step brengt het beste van twee werelden samen: het uitzicht van beton en het gevoel en gebruiksgemak van laminaat of PVC.

Cool revival

Betonnen vloeren zijn helemaal terug van weggeweest. Hun minimalistische look maakt moderne interieurs net dat tikkeltje hipper en strakker. En de kleur, die kies je helemaal zelf. Toch durven veel mensen niet aan hun voorliefde voor beton toegeven. Het voelt koud en hard aan en kan barsten. Ook met corrosie en kleurverschillen moet je rekening houden.

Concrete vinyl flooring

Warm én industrieel

Wil je geen afscheid wil nemen van het industriële karakter, maar mag je vloer niet koud en hard aanvoelen? Bij Quick-Step ben je aan het juiste adres voor de ideale oplossing. Een laminaatvloer met betonlook, zoals het lichtgrijze Impressive-laminaat is perfect voor jou en je thuis.

Deze laminaat heeft de minimalistische uitstraling van beton, gecombineerd met de warme touch van hout. Je ziet én voelt de structuur van het dennenhout. Net dat maakt deze laminaatvloer met betonlook zo uniek.

Heb je liever de warme zachtheid van een PVC-vloer dan laminaatplanken? Geen probleem! Onze luxe PVC-vloeren bieden nu ook een mooie moderne betonnen uitstraling. De Minimal lichtgrijze PVC-vloer of Vibrant mediumgrijze PVC-vloer dienen beiden als een geweldig alternatief voor beton. De modernste productietechnologieën creëren een uiterst realistisch design, dat past bij de minimalistische schoonheid van echte betonnen vloeren.


Wil je een natuurgetrouwe stenen vloer?

 

Ontdek onze nieuwe Muse-collectie

Laminate concrete wood light grey

In geen tijd geïnstalleerd en ingericht

Waarom kiezen voor laminaat of PVC? Je plaatst het in een handomdraai én onderhoudt het met gemak. En bij de inrichting kan je echt alle kanten uit: vintage meubelen, fluotinten … Modieus gedurfd of retro: een laminaat- of PVC-vloer met een betonnen uitstraling past bij elke stijl.


ONTDEK ALLE BETONNEN LAMINAAT- EN PVC-VLOEREN

Gerelateerde stories

Warme woonkamer met bruine pvc-planken

Quick-Step in De Grote Tuinverbouwing

Quick-Step slaat de handen in elkaar met de televisiezender SBS6. Bekijk welke Quick-Step-vloeren de huizen van het tv-programma De Grote Tuinverbouwing opfleuren.

#pvc #laminaat #inspiratie #woonkamer #trappen

De perfecte keukenvloer: PVC vs. keramiek

Keramische tegels zijn altijd al populair geweest in de keuken, omdat ze gemakkelijk te reinigen en waterbestendig zijn. PVC-planken bieden dat alles en nog veel meer!

#pvc #keuken