Go to content Go to search

Waarom PVC-vloeren
de perfecte keuze zijn
voor je keuken

5 redenen om te kiezen voor pvc in je keuken

Keramische en porseleinen tegels zijn heel lang de standaard geweest voor de keukenvloer. Tegenwoordig worden ze echter snel ingehaald door luxe PVC-planken en -tegels. Hoe dat komt? Ze beschikken over unieke voordelen, waardoor ze uitstekend geschikt zijn voor ruimtes die eenvoudig gereinigd moeten kunnen worden.

Eenvoudig te reinigen

Keukens worden snel vuil. PVC kun je makkelijk vegen, stofzuigen en dweilen, waardoor je in een handomdraai een hygiënische vloer krijgt. Als je van een onderhoudsvriendelijke vloer houdt die op en top bestand is tegen vlekken, dan is dit de vloer voor jou.


Vochtbestendig

PVC-vloeren zijn waterbestendig. Hierdoor voorkom je schade aan je vloer en is deze makkelijker schoon te maken. PVC is daarom niet alleen perfect voor in je keuken, maar ook een uitstekende vloerkeuze voor in je badkamer.

Oerdegelijke kwaliteit

Keukenvloeren worden non-stop op de proef gesteld. Een mes dat met de scherpe kant naar beneden valt, een glas dat in het voorbijgaan een deel van zijn bruisende inhoud verliest: de verhalen die een keukenvloer kan vertellen ... Dankzij de gepatenteerde Scratch Guard-beschermingstechnologie zijn PVC-vloeren in de keuken echter perfect opgewassen tegen alles wat hun richting uit komt.


Ideaal voor renovaties

Net als de badkamer staat de keuken bij de meeste renovatieprojecten boven aan de lijst. Omdat PVC zo dun en makkelijk te plaatsen is, vormt het de perfecte vloer voor elke renovatie. Je kunt een PVC-vloer vaak gewoon bovenop de bestaande vloer leggen.


Echt aantrekkelijk

PVC is ideaal voor gebruik in open woonomgevingen. Je kunt immers in je keuken, eetkamer en woonkamer voor dezelfde vloer kiezen, zonder dat je toegevingen hoeft te doen op het vlak van looks en praktische voordelen!

Ontdek al onze PVC-vloeren

Gerelateerde stories

Warme woonkamer met bruine pvc-planken

Quick-Step in De Grote Tuinverbouwing

Quick-Step slaat de handen in elkaar met de televisiezender SBS6. Bekijk welke Quick-Step-vloeren de huizen van het tv-programma De Grote Tuinverbouwing opfleuren.

#pvc #laminaat #inspiratie #woonkamer #trappen