Go to content Go to search
Vinyl flooring in the bathroom

Waarom PVC-vloeren
de perfecte keuze zijn
voor je badkamer

5 redenen om te kiezen voor PVC in je badkamer

PVC-vloeren hebben een aantal unieke eigenschappen, waardoor ze bijzonder geschikt zijn voor je badkamer. Tegenwoordig worden keramische en porseleinen tegels zelfs bijna van de troon gestoten door luxevinylplanken en -tegels als populairste badkamervloeren.
Moisture resistant vinyl flooring in the bathroom

Vochtbestendig

Pvc-vloeren zijn waterbestendig. Hierdoor voorkom je schade aan je vloer en is deze makkelijker schoon te maken. Pvc is daarom niet alleen perfect voor in je badkamer, maar ook een uitstekende vloerkeuze voor in je keuken.


Niet glad indien nat

PVC voert water af, waardoor je voeten meer grip hebben op de vloer nadat je een bad of douche hebt genomen.


Onderhoudsvriendelijk

Zwevende PVC-vloeren vergen weinig onderhoud en je kunt ze makkelijk vegen, stofzuigen en dweilen. PVC-vloeren zijn ook makkelijk te herstellen: als een plank beschadigd raakt, hoef je ze enkel te vervangen.

Fijn om op te lopen

Pvc-vloeren absorberen de omgevingswarmte uit de kamer veel sneller dan steen, waardoor ze een plezier zijn om op te lopen, zelfs op blote voeten, en zeker 's morgens vroeg. Je hoeft dus niet meer het hele huis rond te rennen op zoek naar je slippers of sokken voor je je badkamer inloopt. Wil je nog meer comfort? Pvc-vloeren zijn ook geschikt voor vloerverwarming.


Perfect voor renovaties

Aangezien veel renovaties starten bij de badkamer, is het handig om te weten dat pvc-vloeren uitzonderlijk dun en eenvoudig te plaatsen zijn. Je kunt ze vaak gewoon bovenop de bestaande vloer leggen.


Ontdek al onze PVC-vloeren

Attractive vinyl flooring in the bathroom

Gerelateerde stories

Warme woonkamer met bruine pvc-planken

Quick-Step in De Grote Tuinverbouwing

Quick-Step slaat de handen in elkaar met de televisiezender SBS6. Bekijk welke Quick-Step-vloeren de huizen van het tv-programma De Grote Tuinverbouwing opfleuren.

#pvc #laminaat #inspiratie #woonkamer #trappen