Go to content Go to search
Plinten voor Quick-Step laminaat

Welke plinten kies ik voor mijn nieuwe vloer?

Kies de beste plint voor je interieur

Je vloer heb je gekozen, tijd dus om over de afwerking na te denken. Daar horen natuurlijk plinten bij, en die maken of kraken je vloer. Ontdek hoe je deze belangrijke keuze het best maakt.

Een perfecte match of gedurfd contrast?

De belangrijkste plintenregel is dat plinten ofwel perfect matchen, ofwel gewaagd contrasteren. Plinten plaatsen met bijna dezelfde kleur en look als je vloer, is de grootste plintenblunder die je kan begaan.

Gelukkig heeft Quick-Step de gedroomde oplossing in huis. Voor elke vloer – laminaat en pvc – zijn er plinten met exact dezelfde look als je vloer. Passende plinten maken visueel deel uit van je vloer, en doen een ruimte groter lijken. Wil je een gewaagde en geslaagde eyecatcher? Kies dan voor schilderplinten en creëer in een handomdraai creatief contrast.

Bijpassende plinten

Quick-Step pvc-vloer met bijpassende plinten

Laat je overschilderbare plinten wit

Quick-Step pvc-vloer met witte plinten

Schilder je overschilderbare plint

Quick-Step pvc-vloer met geschilderde plint

Plinten én vloeren die tegen een stootje kunnen

Natuurlijk wil je plinten die even lang meegaan als je vloer. Helaas zijn veel plinten op de markt bekleed met niet meer dan een laagje papier of folie. Een magere bescherming, die niet tegen een stootje kan.

Quick-Step verzekert je voor plinten dezelfde kwaliteit als voor vloeren: alle plinten zijn van echt, krasbestendig laminaat. Mét dezelfde twintig jaar garantie, zodat je jarenlang zorgenvrij bent.

Quick-Step helpt je graag bij je interieurkeuzes. Surf doorheen onze interieurs en laat je inspireren.

Ontdek onze laminaatplinten

Ontdek onze pvc-plinten

Gerelateerde stories