Hoe voorkom ik vochtproblemen?

Vocht en vochtproblemen voorkom je maar beter dan dat je ze achteraf moet oplossen. Enkele tips:

  • Ondanks de uitstekende vochtwerende eigenschappen van Quick-Step-laminaatvloeren, raden we niet aan om Quick-Step-laminaat te plaatsen in vochtige ruimten (sauna’s, waskamers, enz.). Quick-Step heeft voor badkamers vloeren met ‘Hydroseal’-technologie ontwikkeld. ‘Hydroseal’ is een innovatieve, waterafstotende coating die voorkomt dat water in de groeven van de vloer dringt. Daardoor wordt de vloer perfect geschikt voor vochtige ruimten, waaronder badkamers.

  • Je Quick-Step-laminaatvloer mag niet gewassen worden. Vermijd te allen tijde stilstaand water en andere vloeistoffen op het vloeroppervlak.

  • Met de Quick-Step-onderhoudskit kun je de vloer gemakkelijk droog of met een minimum aan water (vocht) reinigen. De Quick-Step Clean kit bevat een microvezeldweil en een geschikt reinigingsproduct.

  • Los zand en stof moet altijd verwijderd worden met een stofzuiger. Dagelijks schoonmaken kan ook met een droge microvezeldweil. Je kunt het microvezeldoekje lichtjes bevochtigen en Quick-Step-reinigingsproduct toevoegen aan het schoonmaakwater om hardnekkig vuil te verwijderen of om de vloer intensiever schoon te maken.

Ook interessant:

Bekijk de video


Vond je dit artikel nuttig?

Bedankt voor je feedback!

Oeps! Er is iets misgegaan.

Er is een onbekende fout opgetreden. Gelieve het opnieuw te proberen. Neem contact op als het probleem blijft bestaan.


Gerelateerde artikels

  • Wat is een laminaatvloer?
  • Mag ik Quick-Step-laminaat in mijn badkamer gebruiken?
  • Kan ik Quick-Step laminaat in mijn keuken gebruiken?

Vind een verdeler in jouw buurt

Of je nu al de perfecte vloer hebt gevonden of nog wat verder wilt verkennen: ons uitgebreide netwerk van Quick-Step verkooppunten is nooit ver weg.