Kan ik Quick-Step laminaat in mijn keuken gebruiken?

Ja, dat kun je. Quick-Step laminaatvloeren hebben een krasbestendige en slijtvaste 'Scratch Guard' toplaag, zodat ze ook voor je keuken de ideale keuze zijn.

Dankzij de uitstekend tegen vocht opgewassen kernplaat van HDF is een ongelukje, bijvoorbeeld een glas water dat op de vloer valt, geen probleem. Toch is het aanbevolen dat je vocht zo snel als redelijk mogelijk is van de vloer verwijdert.

Een Quick-Step laminaatvloer in je keuken zal ook vaker en intensiever moeten worden gereinigd. Je hoeft de vloer niet te schrobben- dat mag je zelfs nooit doen. De verzegelde oppervlaktestructuur voorkomt dat vuil en stof zich vastzetten op de vloer. Droog reinigen met een Quick-Step microvezeldoek is meestal genoeg.

Vloeren met afgeschuinde kanten moet je eerst stofzuigen. Je kunt de vloer af en toe schoonmaken met een vochtige Quick-Step microvezeldoek en water met het Quick-Step Schoonmaakproduct.

Ook interessant:


Vond je dit artikel nuttig?

Bedankt voor je feedback!

Oeps! Er is iets misgegaan.

Er is een onbekende fout opgetreden. Gelieve het opnieuw te proberen. Neem contact op als het probleem blijft bestaan.


Gerelateerde artikels

  • Hoe voorkom ik vochtproblemen?
  • Kan Quick-Step-laminaat geinstalleerd worden boven op een bestaande vloer?
  • Kan ik Quick-Step laminaat in mijn veranda gebruiken?
  • Mag ik Quick-Step laminaat gebruiken in combinatie met vloerverwarming of -koeling?

Vind een verdeler in jouw buurt

Of je nu al de perfecte vloer hebt gevonden of nog wat verder wilt verkennen: ons uitgebreide netwerk van Quick-Step verkooppunten is nooit ver weg.