Go to content Go to search

Kan ik Quick-Step laminaat in mijn keuken gebruiken?

Ja, je kan onze Quick-Step laminaatvloeren met Hydroseal-technologie installeren in je keuken. Quick-Step laminaatvloeren hebben een kras- en slijtbestendige 'Scratch Guard'-toplaag en HydroSeal-technologie, waardoor ze ook een perfecte keuze zijn voor je keuken. ‘HydroSeal’ is een innovatieve, waterafstotende coating die voorkomt dat water in de groeven van de vloer dringt. Dat maakt de vloer perfect geschikt voor vochtige ruimtes.

Door de zeer vochtbestendige HDF-kernplaat is een ongelukje met bijvoorbeeld een glas water dat op de vloer valt, geen enkel probleem. Het is echter aanbevolen om stilstaand vocht zo snel mogelijk te verwijderen.

Natuurlijk moet de laminaatvloer in je keuken vaker en intensiever schoongemaakt worden dan in sommige andere kamers van je huis. Het is echter niet nodig om de vloer nat te reinigen; in feite moet dit nooit gebeuren. De verzegelde oppervlaktestructuur voorkomt dat vuil en stof zich aan de vloer hechten. Gewoonlijk is chemisch reinigen met Quick-Step microvezeldoekjes voldoende.

Vloeren met afgeschuinde randen moeten eerst gestofzuigd worden. Af en toe kan de vloer gereinigd worden met een vochtige of licht vochtige Quick-Step microvezeldweil met Quick-Step reinigingsmiddel in het reinigingswater.

Meer informatie:

Vond je dit artikel nuttig?
Hoe kunnen we dit artikel verbeteren?

Bedankt voor je feedback!

Oeps! Er is iets misgegaan.

Er is een onbekende fout opgetreden. Gelieve het opnieuw te proberen. Neem contact op als het probleem blijft bestaan.