Go to content Go to search

Welke Alpha PVC-vloer is het meest geschikt voor jouw project?

Is een snelle en eenvoudige plaatsing het belangrijkste voor jou? Of ben je op zoek naar een vloer die in elke kamer past? Misschien zit je middenin een renovatieproject? Wat je ook zoekt, je vindt altijd een passende vloer in de Alpha PVC-collectie. Dit overzicht helpt je de meest geschikte vloer voor je project te vinden.

Zoek je een vloer die snel en eenvoudig te plaatsen is?

Kies dan voor een Alpha PVC met geïntegreerde ondervloer:

Deze vloeren garanderen:

 • Totaaloplossing met geïntegreerde ondervloer
  Je vloer leggen gaat sneller en eenvoudiger dan ooit tevoren dankzij de geïntegreerde ondervloer. Omdat de ondervloer aan je vloer wordt bevestigd, is een extra ondervloer niet nodig. Bovendien zal je hoogperformante vloer bestand zijn tegen de impact van het dagelijkse leven. Je zult tevreden zijn over de uitstekende vlek-, kras- en stootbestendigheid.

 • Hoogwaardige geïntegreerde ondervloer
  De geïntegreerde ondervloer sluit naadloos aan op de planken of tegels, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over openingen. Dit zorgt voor een perfect ondersteund kliksysteem en een betere geluidsdemping.

 • Recycleerbare oplossing
  Op het einde van de levenscyclus recycleren we de vloer, zelfs met geïntegreerde ondervloer, in ons interne productieproces.

Zoek je een renovatievriendelijke vloer? 

Kies dan voor Alpha PVC met een dikte van 4 mm.

Deze vloeren garanderen:

 • Extra dunne vloer
  Dunne planken of tegels zijn de beste keuze voor je renovatieproject. Het is onwaarschijnlijk dat je je bestaande vloer moet verwijderen of je deuren moet inkorten zodat je vloer eronder past. Bovendien is je hoogperformante vloer bestand tegen de impact van het dagelijkse leven. Je zult tevreden zijn over de uitstekende vlek-, kras- en stootbestendigheid.

 • Meerdere bijpassende ondervloeren
  Combineer je vloer met 1 van de 3 verschillende ondervloeren, naargelang je specifieke behoeften. Hieronder vind je meer informatie over de ondervloeren en hun unieke eigenschappen.

 • Duurzame keuzes
  Onze Heat-ondervloer is samengesteld uit duurzame grondstoffen, waaronder plantaardige oliën en minerale bestanddelen zoals kalk. De Comfort- en Transit-ondervloeren zijn gemaakt van gerecycleerde PET-vlokken.

 

Kies de juiste ondervloer

Als je kiest voor een Alpha PVC-vloer met geïntegreerde ondervloer, dan hoef je geen ondervloer meer uit te rollen. Kies je voor een Alpha PVC-vloer zonder geïntegreerde ondervloer, kies dan één van deze drie ondervloeren die je legt voor je je vloer in elkaar klikt.

 • Heat*
  De aanbevolen ondervloer voor kamers met veel direct zonlicht en kamers met vloerverwarming of -koeling. Onze Heat-ondervloer biedt ook de beste geluidsisolatie in de kamer. Bovendien garandeert deze ondervloer de beste levensduurprestaties voor uw vloer: na verloop van tijd blijft deze optimaal presteren op het gebied van akoestiek en ondersteuning.
 • Transit
  Deze ondervloer biedt de beste geluidsisolatie voor aangrenzende kamers (ideaal voor eerste verdiepingen en appartementen). Onze Transit-ondervloer is een duurzame keuze aangezien deze hoofdzakelijk gemaakt is van gerecycleerde PET-vlokken. De ondervloer kan ook gecombineerd worden met vloerverwarming en -koeling.
 • Comfort
  Deze allround ondervloer helpt je je bestaande ondervloer te egaliseren. Onze Comfort-ondervloer past in elke kamer en is een duurzame keuze aangezien deze gemaakt is van gerecycleerde PET-vlokken. De ondervloer kan ook gecombineerd worden met vloerverwarming en -koeling.

* voor intensief commercieel gebruik is het vereist om onze Heat-ondervloer te gebruiken

Vond je dit artikel nuttig?
Hoe kunnen we dit artikel verbeteren?

Bedankt voor je feedback!

Oeps! Er is iets misgegaan.

Er is een onbekende fout opgetreden. Gelieve het opnieuw te proberen. Neem contact op als het probleem blijft bestaan.