Go to content Go to search

Heb ik altijd een PVC-ondervloer nodig?

Nee. Als je ondervloer perfect vlak is, is een ondervloer niet nodig. Als dat niet het geval is, raden we sterk aan om een Quick-Step ondervloer te gebruiken in combinatie met Click Flex PVC en Alpha PVC. Vergeet niet dat de Quick-Step ondervloeren ook als een extra geluidsbarrière fungeren.

Waarom raden we een QUICK-STEP ondervloer sterk aan?

  1. Beter egaliserend effect.
  2. Betere contactgeluiddemping (tegenover de buren). In de technische fiches van de ondervloeren kun je de geluiddempingswaarden vinden.
  3. Een ondervloer zal het kraakgeluid van kleine stofdeeltjes en andere deeltjes onder de vloer verminderen.
  4. De dichtheid en dikte van onze ondervloeren zijn geoptimaliseerd voor QUICK-STEP luxe PVC-tegelvloeren. Het gebruik van een andere ondervloer kan leiden tot beschadiging van de vloer waardoor de garantie vervalt (zie specifieke voorwaarden in het garantiedocument).

En andere ondervloeren?

Wees zeer voorzichtig met rubber en andere synthetische ondervloeren. Deze kunnen immers migratie veroorzaken. Als je een rubberen ondervloer gebruikt, zorg er dan voor dat de ondervloer geschikt is voor PVC-vloeren! Problemen met je vloer die te maken hebben met een ondervloer die niet van UNILIN is, maken je garantie ongeldig. 

Vond je dit artikel nuttig?
Hoe kunnen we dit artikel verbeteren?

Bedankt voor je feedback!

Oeps! Er is iets misgegaan.

Er is een onbekende fout opgetreden. Gelieve het opnieuw te proberen. Neem contact op als het probleem blijft bestaan.