Go to content Go to search

Welke ondervloer voor PVC-vloeren?

De juiste ondervloer plaatsen heeft een grote invloed op de uiteindelijke look, de kwaliteit en het comfort van je Quick-Step PVC-vloer. Daarom raden wij aan om voor PVC een specifieke ondervloer te gebruiken.

Deze is speciaal ontworpen voor gebruik met Quick-Step PVC-vloeren om een extra egale ondergrond voor je vloer te creëren en de specifieke kwaliteiten van LVT te behouden.

Je kunt kiezen uit drie verschillende soorten ondervloeren, die allemaal compatibel zijn met Click Flex PVC en Alpha PVC(*):

  • COMFORT: deze all-round ondervloer helpt je bij het egaliseren van de bestaande ondervloer. De Comfort-ondervloer is geschikt voor elke kamer en absorbeert het geluid in combinatie met een van onze PVC-vloeren.
  • HEAT: deze ondervloer is geschikt voor kamers met direct zonlicht, zoals grote panoramische ramen die tot aan de vloer reiken. Ben je van plan om vloerverwarming of -koeling te plaatsen? Dan is onze Heat-ondervloer een uitstekende keuze. Bovendien biedt het een optimale geluiddemping in de kamer in combinatie met een van onze PVC-vloeren. Indien verwacht wordt dat de temperatuur van je Click Flex PVC-vloer tot boven de 45 °C (113 °F) zal stijgen, bijvoorbeeld door direct zonlicht, is het verplicht om de Heat-ondervloer te gebruiken.
  • TRANSIT: de Transit-ondervloer biedt een uitstekende geluidsisolatie voor aangrenzende kamers. Daarom is de Transit-ondervloer ideaal voor eerste verdiepingen en appartementen.

Ontdek alle ondervloeren voor Quick-Step PVC


(*) Quick-Step biedt ook Alpha PVC met geïntegreerde ondervloer aan. In dat geval is het niet toegestaan een afzonderlijke ondervloer te plaatsen.

Vond je dit artikel nuttig?
Hoe kunnen we dit artikel verbeteren?

Bedankt voor je feedback!

Oeps! Er is iets misgegaan.

Er is een onbekende fout opgetreden. Gelieve het opnieuw te proberen. Neem contact op als het probleem blijft bestaan.