Hoogwaardige laminaatvloeren, een leven lang

Bij Quick-Step steken we moeite, hart én ziel in de bescherming van je vloer. Om te laten zien dat we dit menen, geven we op onze laminaatvloeren een garantie* tot wel 25 jaar**. Zo maken wij van kwaliteit het hoofdbestanddeel van Quick-Step laminaat.

Kras-, slijt- en stootbestendig tot in de kern

Laminaatvloeren van Quick-Step bestaan uit kernplaten met vezels met hoge dichtheid (HDF) die we zelf vervaardigen. Bovendien is de bovenste laag voorzien van een gepatenteerde, ultrabeschermende Scratch Guard laag, die je laminaatvloeren de best mogelijke bescherming biedt tegen vallende voorwerpen, puntige hoge hakken en andere scherpe objecten. Zelfs brandende sigaretten die op je vloer vallen, maken geen schijn van kans tegen deze ultraresistente bovenlaag.

Robuust kliksysteem

Quick-Step laminaatvloeren zijn uitgerust met een wereldberoemd en gepatenteerd Uniclic systeem. Dit systeem maakt plaatsing niet alleen spotgemakkelijk, maar is ook veel sterker en duurzamer dan zijn minder geavanceerde tegenhangers.

Ontdek meer >

Lichtbestendig en antistatisch

Wil je voorkomen dat stof zich ophoopt zonder dat je continu moet schoonmaken? We hebben precies wat je zoekt! De laminaatvloerbekleding van Quick-Step krijgt een gepatenteerde antistatische behandeling die permanent blijft. Daardoor behoren onaangename elektrostatische ontladingen definitief tot het verleden — zelfs bij een droog binnenklimaat — en wordt veel minder stof aangetrokken.

Spatwaterbestendig

Het Quick-Step Uniclic systeem heeft niet alleen een waterbestendige, gelijmde basisplaat, maar ook uitstekende treksterkte (dankzij de voorspanning tijdens het productieproces). Op die manier zijn laminaatvloeren van Quick-Step beschermd tegen vocht op het oppervlak en hoeft morsen dus niet tot paniek te leiden.

(UV)-lichtbestendig

We weten dat je graag de zon in je huis binnen laat schijnen. Wel, wat houdt je tegen? Bang dat er na verloop van tijd verkleuring ontstaat? Geen zorgen: onze laminaatvloeren verbleken nooit als ze worden blootgesteld aan normale niveaus van (zon)licht.

*Opmerking: het gebruik van andere onderhouds-, schoonmaak- en plaatsingsoplossingen dan de authentieke oplossingen van Quick-Step, kan je Quick-Step vloer beschadigen. In dat geval vervalt de garantie die Quick-Step aanbiedt. Gebruik alleen Quick-Step oplossingen. Deze werden immers speciaal ontwikkeld en getest voor gebruik met onze vloeren.

**De Creo laminaatcollectie vormt een uitzondering op deze algemene regel: deze vloeren hebben 20 jaar garantie.

Top