Waarom je van PVC-vloeren zal houden

Livyn plank

Wat is een PVC-vloer?

Livyn PVC-vloeren bestaan uit vijf verschillende lagen. Daardoor zijn ze niet alleen waterbestendig en geluidsdempend, maar voelen ze ook lekker warm en zacht aan je voeten aan. Toch zijn deze vloeren erg dun, wat hen perfect voor renovaties maakt.


  1. Een hoogperformante bovenlaag: deze beschermingslaag met Scratch en Stain Guard technologie beschermt je vloeren tegen vuil, vlekken en krassen en zorgt je ze makkelijk kunt schoonmaken en onderhouden. De extra matte glansafwerking garandeert een natuurlijk uitzicht.

  2. Een zeer fijn gedrukte decoratieve PVC-laag: je PVC vloer heeft zijn unieke en authentieke uitzicht te danken aan de geavanceerde druktechniek die gebruikt wordt voor deze laag.

  3. Een sterke, stootbestendige PVC-kern: deze waterbestendige en geluidsdempende PVC-kern zorgt voor comfort en duurzaamheid.

  4. Een extra stabiliserende laag: deze laag bevat een enorm grote dichtheid aan glasvezels die de vorm van de PVC-vloer bijkomende stabiliteit verlenen. 

  5. Een bijzonder efficiënte, stootbestendige ruglaag in PVC: deze vochtbestendige laag garandeert perfect gebalanceerde vloerpanelen die niet vervormen of kromtrekken.

Natuurlijk uitzicht

Livyn PVC-vloeren zijn een genot voor je ogen en voeten. De mooie ontwerpen en perfect passende accessoires laten je vloer er volledig natuurlijk uitzien. Bovendien zijn ze door hun zachte en comfortabele oppervlaktestructuren heerlijk om op te lopen, zelfs op blote voeten.

Snelle en eenvoudige plaatsing

Met het Uniclic Multifit systeem voor Livyn gaat het plaatsen van je vinylvloer sneller dan ooit tevoren.

Kwaliteit en duurzaamheid

Vloerbekleding in PVC kan tegen een stootje. De volledige afgedichte toplaag met Stain Guard en Scratch Guard technologie behoedt je PVC-vloeren voor krassen, vlekken en vuil.

Levensechte ontwerpen

Livyn PVC-vloeren bestaan in zeer uiteenlopende kleuren en dessins, elk met hun eigen unieke en authentieke uitzicht. Van levensechte details tot verbluffende structuren en fascinerende kleurvariaties: met dit uitgebreide aanbod wordt je favoriete vloer uitkiezen niet makkelijk!

Geschikt voor renovaties

Livyn PVC-vloeren zijn buitengewoon dun, waardoor ze perfect zijn voor vernieuwingen. Je kunt ze gewoon bovenop reeds bestaande, egale vloerbekleding leggen.

Meer dan alleen een vloer

Quick-Step biedt alle nodige tools en accessoires aan om je vinylvloer in een oogwenk te plaatsen, af te werken en te onderhouden.
Top