Vind de ideale ondervloer met de Underfloor Advisor van Quick-Step

Weet je niet welke ondervloer te kiezen voor je parket-, laminaat- of PVC-vloer? De Underfloor Advisor van Quick-Step kan je helpen in je zoektocht. Enkele praktische vragen helpen je op weg.In welke ruimte plaats je je vloer?

Afhankelijk van de kamer heb je een andere ondervloer nodig. Plaats je een vloer in een kamer met weinig verkeer – je slaapkamer bijvoorbeeld? Of moet je vloer het intensieve doorgangsverkeer van een keuken aankunnen? In het laatste geval kies je het best voor een ondervloer die het geluid van de vele voetstappen wat dempt, zoals de Quick-Step Unisound Pro.

Heb je vloerverwarming of -koeling?

Vloerverwarming of -koeling verandert de warmtekenmerken van je vloer. Een thermisch efficiënte ondervloer – zoals de Quick-Step CoolHeat – vangt plotse temperatuurschommelingen op en is hierbij zeker geen overbodige luxe.


Wil je hinderlijke geluiden beperken?

Quick-Step heeft een reeks ondervloeren die voor een geluiddempend effect zorgen. Wil je de geluiden van een bovenverdieping beperken? Bekijk dan zeker eens de Quick-Step Transitsound Ultra. Wanneer je het geluid van voetstappen op een vloer wil dempen, kies je best voor de Quick-Step Unisound.

Slechts een klik verwijderd van de ideale keuze

Deze drie vragen helpen je vast al op weg. Als je toch nog twijfelt, probeer dan zeker de Underfloor Advisor van Quick-Step uit. Vul je antwoorden in en ontdek in geen tijd je ideale ondervloer.

Top